top of page
  • TeamTulen

SAF Pokal Stockholm

Het einde van de zomer is daar en dat betekent voor Tristan en Rafael deelname aan de eerste wedstrijden van het schermseizoen 2019-2020. Aan het begin van het seizoen vinden een aantal Satelliet wedstrijden plaats. Hier kunnen de eerste punten worden verdiend voor de wereldranglijst (maximaal 4). Deze wedstrijden worden georganiseerd ter voorbereiding op de wereldbekerwedstrijden, waarvan de eerste zal plaatsvinden in Bern op 22 november.


Er was een breed deelnemersveld aanwezig op de SAF Pokal 2019 in Stockholm, met 122 deelnemers uit 28 verschillende landen. Tristan greep net naast het podium met een 5e plaats. Rafael werd 55ste. Rafael moest het bij de T64 opnemen tegen de uiteindelijke winnaar Sten Priinits. Hij kwam net wat tijd tekort om één punt achterstand te kunnen inhalen en verloor daardoor met 14-13. Tristan verloor in de kwartfinale van dezelfde tegenstander.


Ondanks de wat ongunstige loting zijn beide broers van mening dat het een geslaagde start was. Met de extra voorbereidingen in de komende weken gaan ze het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page